Visit liperi logo

28.6.2022

Yllätä itsesi!

Liperin tapahtumakesä on tekemistä täynnä. Meille monelle on muodostunut tavaksi käydä tietyissä omissa suosikkitapahtumissa. Näihin tapahtumiin meitä ohjaa kiinnostus tapahtuman sisältöön, vaikka vanhojen ajoneuvojen harrastus tai tanssin lumo. Paikalla on samanhenkisiä kävijöitä ja yhteisiä kiinnostuksen kohteita puheenaiheiksi. Tänä kesänä kannattaa yllättää ja yllättyä - mennä sellaiseen tapahtumaan tai kohteeseen, jonne ei ensimmäisenä tule ajatelleeksi lähteä.

Liperin taidemuseo Kirkkolahden Myllynrannan vanhan meijerin tiloissa voi hyvinkin yllättää. Monipuoliset taideteokset ja historiallinen miljöö antavat elämysmatkalle hyvät puitteet. Jokainen vieras aistii ja näkee teokset omalla persoonallisella tavallaan ja kenties heittäytyy aikamatkalle vuosikymmenten taakse. Elämyksen kruunaa Myllypuodissa nautittu näyttelykahvi tai kuohujuoma.

Kesäteattereiden osalta voi valita Roukalahden teatterin Meidän Luokan muistoihin vievän ja tunteita herättävän esityksen. Ristin teatterin Hepsankeikka ja hunsvotti taas päästää katsojan hetkeksi irti maailman murheista, ja naurullahan on tunnetusti elämää vahvistava vaikutus. Parasta on tietysti käydä molemmissa esityksissä ja vertailla vaikka kyläläisten näyttelijänkykyjä.

Liperin Kirkkolahden isot tapahtumat tarjoavat kaikkea, mitä tapahtumalta voi odottaa: kiinnostavia näyttelykohteita, hyvää ruokaa ja virvokkeita, tasokkaita esiintyjiä sekä oikeaa juhlahumua. Tämä kaikki on ollut enemmän tai vähemmän harvinaista parina viime vuonna. Onneksi sosiaalisen yhteiselon ja toisten ihmisten tapaamisen viettiä ei meiltä ole onnistuttu tukahduttamaan.

Itse ajattelin yllättää itseni suuntaamalla minulle uusiin kohteisiin: Ollilan tuvan Gospel-iltaan ja Liperin Suvisoiton tasokkaaseen konserttiin sekä käydä Taipaleen kulttuuriviikolla. Saattavat hyvinkin saada uuden vakikävijän tapahtumiin.

Lauri

Lauri Jänis työskentelee Liperin kunnan Kirkkolahti-hankkeessa projektipäällikkönä.
mies loikoilemassa riippumatossa
Kirkkolahti logo
Liperin kunnan logo
PUUTTUVATKO YRITYKSESI TIEDOT? 

Ota yhteyttä:
Liperin Matkailuyhdistys | liperinmatkailury@gmail.com
magnifiercross
Käytämme evästeitä sisällön personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. Emme jaa tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median tai analytiikkakumppaneidemme kanssa. View more
Hyväksy
Kieltäydy