Visit liperi logo

Majoitus

Majoitus Itä-Suomessa mielessä? Halusitpa sitten viettää lomasi maalaismaisemissa tai järven rannalla, Liperissä  löytyy vaihtoehtoja jokaiselle! Tutustu Liperin majoitustarjontaan ja suunnittele lomasi!
Heikkilän tila

Heikkilän tila

Lammaspaimenlomalle Liperiin! Heikkilän tila Liperin Niinikkosaaressa tarjoaa elämyksellisiä hetkiä kauniissa perinnemaisemissa yhdistäen majoituksen sekä lammaspaimenena toimimisen. Lammaspaimenen rooliin kuuluu lampaiden lisäksi myös kanoista huolehtiminen. Heikkilän pihapiiristä löytyy mm. omakotitalo, aitta, museo sekä navetta. 

Niinikkosaarentie 116, 83100 Liperi
Kannelpirtit

Kannelpirtit

Luontoa ja hiljaisuutta, maaseutumaisemia ja mökkimajoitusta tarjoavat Kannelpirtit sijaitsevat Roukalahdella. Näissä puitteissa voit viettää molempia - rauhallisen tai aktiivisen loman. Haluaisitko pitää kokouksen vähän erilaisissa puitteissa? Kannelpirteillä se onnistuu!

Roukalahdentie 48, 83140 Liperi
Karvisen kissanpäivät

Karvisen kissanpäivät

Pyhäselän rannalla sijaitsevassa maatilamatkailukohteessa on lupa uneksia ja nauttia elämästä. Isäntäpariskunnan tarina-arkku on ehtymätön ja lämminhenkinen tunnelma tarjoaa aitoja pohjoiskarjalaisia elämyksiä. Majoitus, saunominen ja kokoukset järjestyvät kätevästi samassa pihapiirissä. Pihapiiristä löydät myös lapsiystävällisen uimarannan ja vesistöaktiviteetteja.

Roukalahdentie 33, 83150 Roukalahti
Koivuranta

Koivuranta

Koivurannan lomamökki kutsuu rauhoittumaan ja rentoutumaan Oriveden rannalle Liperin kirkonkylän läheisyyteen. Mökissä majoittuu 6-7 henkilöä ja se on vuokrattavissa ympäri vuoden. Koivurannan rauha ja pehmeälöylyinen puusauna kutsuvat nauttimaan kiireettömistä hetkistä.

Kotapiha

Kotapiha

Kotapihan majoitus- ja matkailupalvelut tarjoavat majoituksen ja tilat moneen tarpeeseen. Sijainti Kuopiontien välittömässä läheisyydessä takaa helpon saapumisen. Yksilölliset uniikit majoitushuoneet, suuri juhlasali, puusaunan löylyt sekä kesäaikaan karavaanareiden matkaparkki palvelevat asiakkaitamme upeaa hirsikotaa unohtamatta. Kotapihalla on lupa rentoutua!

Koira-aho 1 B, Liperi
Kotikumpu

Kotikumpu

Kotikumpu on kotoisaa paikallisuutta ja luontoa arvostaville unelmakohde. Meillä majoitut maaseudun rauhassa nykyaikaisten mukavuuksien parissa isommallakin porukalla. Kotoisat tilamme tarjoavat erinomaiset puitteet pysähdyshetkelle niin loma- kuin työmatkalaisille. 

Kotikummuntie 3, 83100 Liperi
Leveälahden lomamökit

Leveälahden lomamökit

Aitous, ystävällinen palvelu ja upein rantamaisemin varustetut mökit odottavat lomalaisia, etätyön tekijöitä ja arjen irtiottoa kaipaavia Tutjunniemessä. Hyvin varustellut mökit sijaitsevat vanhojen mäntymetsien ympäröimänä, jokainen omassa rauhassaan rannan tuntumassa. Leveälahdelle pääset kätevästi myös vesiteitä pitkin.

Leveälahdentie 12, 83160 Tutjunniemi
Motelli Myllymaja

Motelli Myllymaja

Kuopiontien välittömässä läheisyydessä sijaitseva Motelli Myllymaja toivottaa kulkijat tervetulleeksi kaikkina vuorokauden aikoina. Perinteisen motellirakennuksen tasokkaista huoneistoista löytyy tilaa lemmikeille, mutta myös allergiaystävällisiä majoitusmahdollisuuksia.

Ylämyllyntie 79, 80400 Ylämylly
Ollilan tupa

Ollilan tupa

Ollilan perinteikkäässä pihapiirissä majoitut joko päärakennuksen tunnelmallisissa kammareissa tai piha-aitassa maaseudun rauhassa. Kesäisin tuvalla palvelee kahvila ja tuvan kotieläimet ovat varma vetonaula pienille ja vähän isommillekin matkailijoille. Tuvan nurkalta alkaa frisbeegolfrata ja pihapiirissä on myös aittapuoti, kotimuseo ja kirpputori.

Mattisenlahdentie 37, 80400 Ylämylly
Pärnävaaran loma

Pärnävaaran loma

Pärnävaaran loman mökit Villa Tunturitervakko ja Villa Käpytikka ovat erityisesti aktiiviselle lomailijalle mukavia kohteita - molemmat mökit sijaitsevat Pärnävaaran urheilukeskuksen tuntumassa. Mökeiltä pääset kätevästi vaikkapa retkeilemään tai pyöräilemään Kinttupoluille, pelaamaan frisbeegolfia ja talviaikaan hiihtämään tai pulkkamäkeen.

Parren peti ja puuro

Parren peti ja puuro

Lammu on Leppälahdella sijaitseva perheyritys, jota hoitavat paikan päällä Raija ja Rolf Albert. Lammulta löydät majoitusta kesäisin rantamökissä ja vuoden ympäri vanhan maalaistalon pihamökissä. Aitassa on myös mahdollisuus nukkua kesäisin. Vanhassa kivinavetassa on maalaismuseo ja pienoisrautatie. Pihapiiristä löydät myös mehiläisiä, jotka tekevät luomuhunajaa. Vieraillessa museoissa voi myös nauttia pienimuotoisesta kahvilasta ja oman hunajan jäätelöstä! Metsässä on lasten mukaan "maailman suurin muurahaiskeko"!

Parrenmäentie 17, 83100 Liperi
Pietinlahden loma

Pietinlahden loma

Liperin Puromäellä sijaitseva Pietinlahden loma tarjoaa ympäri vuoden majoitusta pyöröhirsistä rakennetuissa mökeissä aivan Pyhäselän rannalla.

Roukalahdentie 53, 83100 Liperi
Vaivion kurssikeskus

Vaivion kurssikeskus

Vaivion kurssikeskus tarjoaa monipuoliset puitteet kurssien, seminaarien ja leirien järjestämiselle idyllisissä järvenrantamaisemissa. Hyvinvarusteltuja huoneita on 20 ja kesäisin tarjolla on myös aittamajoitusta. Keskuksella on kaksi eri kokoista koulutustilaa, 120 henkilön ruokailutilat, mahdollisuus täysihoitoon, sisä- ja rantasauna, luontopolku ja monipuoliset pihapelimahdollisuudet. Vaiviosta pääsee helposti Viinijärven vesille tai liikkumaan Pärnän maastoihin!

Vaiviontie 21, 83460 Harinjärvi
Villa Korento

Villa Korento

Viinijärven rannalla sijaitseva Villa Korento tarjoaa upeat puitteet juhlia, kokouksia tai koulutuksia varten. Luksushuvila on varattavissa myös majoituskäyttöön. Pihapiiristä löydät rentoutumista varten esimerkiksi suuren lasitetun terassin järvimaisemalla, grillausmahdollisuudet ja nuotiopaikan. Aktiivisempaan menoon tarjolla on oma rantalentopallo- ja tenniskenttä.

Pitkälammentie 28c, 83430 Käsämä
Kirkkolahti logo
Liperin kunnan logo
PUUTTUVATKO YRITYKSESI TIEDOT? 

Ota yhteyttä:
Liperin Matkailuyhdistys | liperinmatkailury@gmail.com
magnifiercross
Käytämme evästeitä sisällön personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. Emme jaa tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median tai analytiikkakumppaneidemme kanssa. View more
Hyväksy
Kieltäydy