Visit liperi logo

Alueinfo-Missä Liperi on?

Missä Liperi on? Tutustu Liperiin kartalla! Alueinfo kertoo tärkeimmät sijainnit, etäisyydet ja käyntikohteet.
Joensuun ja Savonlinnan naapurissa
Missä Liperi on? Liperi sijaitsee Pohjois-Karjalassa Joensuun, Kontionlahden, Polvijärven, Outokummun, Heinäveden, Rääkkylän ja Savonlinnan naapurissa Saimaan latvavesien äärellä. Pääset tänne maanteitse, junalla, veneellä tai vaikka polkupyörällä. Tutustu alueeseen ja suunnittele vierailusi!
Liperi kartalla
Missä Liperi on? Etäisyydet Liperiin
Saapuminen junalla tai linja-autolla
Lähimmät juna-asemat sijaitsevat Viinijärvellä ja Joensuussa, joista jatkat matkaasi esimerkiksi taksilla tai linja-autolla. Joensuusta Liperiin liikennöi linja-autoja arkipäivisin usean kerran tunnissa. Alla olevista linkeistä voit tutustua reittioppaisiin ja aikatauluihin.
Matkahuollon reittiopas
Joukkoliikenteen reittiopas
VR juna-aikataulut
Purjevene kesäisenä päivänä
Vesiteitä pitkin Liperiin
Vesitse liikkuvia palvelevat Kirkkolahden ja Saaristonrannan satamat. Tutjun saaristossa on lisäksi useita Pidä saaristo siistinä ry:n ylläpitämiä retkisatamia. Myös useita veneiden laskupaikkoja löytyy Liperin alueelta. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan Liperin vierasvenesatamiin ja veneenlaskupaikkoihin.
Satamat kartalla
Veneenlaskupaikat
Missä Liperi on? Liperi kartalla.
Lentokoneella saapuminen
Lentämällä Liperiin ja lähialueelle pääsee joko Joensuun tai Kuopion kentille. Lähin lentokenttä on Joensuun lentoasema, joka sijaitsee Liperin ja Kontiolahden rajalla, noin 11 kilometriä Joensuun keskustasta.
Joensuun lentoasema
Kuopion lentoasema
reissukyyti
Reilusti reissukyydillä Pohjois-Karjalaan
Reissukyyti-nettisovelluksen avulla voit kätevästi tarjota tai pyytää kyytiä polttoainekustannusten hinnalla. Kyydin voi jakaa vain osan matkaa tai napata kyytiläisen matkan varrelta.

Sovelluksesta löytyy hakua helpottamaan tapahtumien, yritysten ja käyntikohteiden ilmoituksia, jotka on ryhmitelty kansallispuistojen ja kuntien sivuille. Kyytiä voi tarjota ja pyytää myös muihin kohteisiin.

Sovellus laskee polttoainekustannukset ja kyytiläisen säästämät päästöt, joten Reissukyyti on vastuullisen matkailijan valinta. Luonto, paikalliset ihmiset ja yrittäjät kiittävät.
Reissukyyti

Tutustu Liperin kohteisiin kartalla:

Kirkkolahti logo
Liperin kunnan logo
PUUTTUVATKO YRITYKSESI TIEDOT? 

Ota yhteyttä:
Liperin Matkailuyhdistys | liperinmatkailury@gmail.com
magnifiercross
Käytämme evästeitä sisällön personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. Emme jaa tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median tai analytiikkakumppaneidemme kanssa. View more
Hyväksy
Kieltäydy