Visit liperi logo

Ostokset

Käsitöitä, kirpputoreja ja persoonallisia ostoksia!
Kyläkirppis

Kyläkirppis

Ylämyllyllä sijaitseva valoisa ja siisti itsepalvelukirpputori tarjoaa löydettävää laidasta laitaan. Yli sadan myyntipaikan kyläkirppiksellä tuotetarjonta vaihtelee päivittäin ja hintataso on yllättävän edullinen! Kesäisin kirpputorilta löytyy myös Päivänpaisteen puutarhan myyntipiste kesäkukkineen ja tuoreine vihanneksineen.

Lahjapuoti Lippi

Lahjapuoti Lippi

Lahjapuoti Lippi Ylämyllyn keskustassa on ihastuttava aarreaitta paikallisten kädentaitajien laadukkaita tuotteita. Lipistä löydät persoonalliset lahjat ja sisustuksen silmän ilot, kodin kivat ja tarpeelliset esineet sekä muuten vain mukavat tuotteet ystävälle, rakkaalle tai omaksi iloksi.
Tervetuloa tutustumaan Lahjapuoti Lippiin!

PS. Meillä on hyvästi pysäköintitilaa.

Myllypuoti

Myllypuoti

Tunnelmallinen kahvila ja lounasravintola Myllypuoti tarjoilee kursailematonta karjalaista kotiruokaa keskellä Liperin historiallista mylly- ja meijerimiljöötä. Istahda kahville tai kotiruokalounaalle ja tutustu puodin valikoimiin, joista löytyy monipuolisesti paikallisia elintarvikkeita, luonnontuotteita ja käsitöitä.
Myllypuodilta saat myös syväluotauksen alueen historiaan, pitopalvelut sekä tilat yksityistilaisuuksiin, kokouksiin ja juhliin.

Saduntarha

Saduntarha

Saduntarha on puutarha Liperin Salokylällä Liperintien ja Häyrynlahdentien risteyksessä. Matkaa kirkonkylältä 8 km ja Ylämyllyltä 5 km.

Puutarhalta löytyy erilaisia kesäkukkia, valmiita amppeleita ja - istutuksia. Yrttien - ja vihannesten taimia istutettavaksi hyötypuutarhaan, sekä erilaisia monivuotisia perennoja kotipihan kaunistajaksi.

Häyrynlahdentie 2, 83130 Salokylä

Siikasalmen kirpputori

Siikasalmen kirpputori

Liperin kirkonkylän läheisyydessä sijaitseva Siikasalmen kirpputori on varsinainen aarreaitta ja elämys jo itsessään! Valinnanvaraa löytyy astioista keräilyesineisiin ja huonekaluista vaatteisiin. Kirpputorin tuotot menevät hyväntekeväisyyteen, joten hyvä mieli on kaikille taattu.

Heinävedentie 21, 83100 Liperi

Kirkkolahti logo
Liperin kunnan logo
PUUTTUVATKO YRITYKSESI TIEDOT? 

Ota yhteyttä:
Liperin Matkailuyhdistys | liperinmatkailury@gmail.com
magnifiercross
Käytämme evästeitä sisällön personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. Emme jaa tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median tai analytiikkakumppaneidemme kanssa. View more
Hyväksy
Kieltäydy