Visit liperi logo

Tarinoita Liperistä

Tutustu Liperiläiseen elämänmenoon blogin kautta ja poimi parhaat vinkit vierailuasi varten! Miltä kuulostaisi pyöräily Pyhäselän ympäri tai reippailu koirakaverin kanssa Liperin kinttupoluilla? Tarinoita Liperistä sinulle kertoo paikalliset henkilöt eri aloilta.
Kesäkurpistapitsa; lähiruokaa parhaimmillaan kesäkurpitsa, kantarelli, kevätsipuli ja pesto.

Lähiruoka on paikallisuutta parhaimmillaan

Elämä lähiruuan suurkuluttajana on tehty kohtalaisen helpoksi, jos sattuu asumaan Liperissä. Ruuan tuottajia ja jalostajia riittää, eikä tuotteita ole hankala saada – ainakaan jos tietää mitä haluaa. Kurkkaa, mitä lähiruokaretki -hankkeen koordinaattori tuumii lähiruuasta ja tutustu syksyn tapahtumasuunnitelmiin!
Lue koko tarina
kajakit Liperin vesillä

Ensikertalaisena lastuna laineilla

"Kajakin avulla ihminen sulautuu ympäristöönsä. Vesilinnut päästivät lähelle, juuri kukkivat ulpukat lipuivat raukeina keulan edestä, häiriintymättä." Minkälainen kokemus on melonta ensikertalaiselle? Blogissa Maija kertoo rehellisesti omasta kokemuksestaan " Ensikertalaisena lastuna laineilla".
Lue koko tarina
Liperin lava, tarinoita Liperistä

Liperin tanssilava

Tanssilava ei ole vain paikka, jossa tanssitaan. Se on myös kulttuuriperinnön säilyttäjä. Lue lisää Liperin tanssilavasta ja poimi vinkit talteen!
Lue koko tarina
maaseutumuseo Tähkä, tarinoita Liperistä

Kirjojen jäljillä

Matkailu elokuvien tai kirjojen tapahtumapaikoille on ollut suosittua jo pitkään. Myös Liperi ja liperiläiset ovat edustettuna kirjallisuudessa, lue lisää ja poimi mukaasi muutama vinkki Liperin kirjallisiin kohteisiin.
Lue koko tarina
nainen koiran kanssa laavulla, tarinoita liperistä

Koiran kanssa Liperissä

Mitä voisi puuhailla koiran kanssa Liperissä? Lue lisää ja tutustu Liperin monipuoliseen tarjontaan.
Lue koko tarina
Pysähdys ja varusteiden vaihto bussipysäkillä

Pyörällä Pyhäselän ympäri

Mitä tapahtuu, kun kaksi toimistotyöläistä päättää ajaa pyörillä Pyhäselän ympäri? Kummallakaan ei ole aiempaa kokemusta näin pitkästä matka-ajosta, eikä välineurheilusta ole tietoakaan. Toisella alla tavallinen kaupunkipyörä ja toisella maastopyörä.
Lue koko tarina
Riippumatossa loikoilee projektipäällikkö Lauri Jänis

Yllätä itsesi!

Liperin kesä on tapahtumia täynnä. Meille monelle on muodostunut tavaksi käydä tietyissä omissa suosikkitapahtumissa. Näihin tapahtumiin meitä ohjaa kiinnostus tapahtuman sisältöön, vaikka vanhojen ajoneuvojen harrastus tai tanssin lumo.
Lue koko tarina
Kaipaatko lisää tarinoita Liperistä?

Voit ottaa seurantaasi myös sosiaalisen median kanavamme nähdäksesi kauneimmat maisemat, parhaat käyntikohteet ja paljon muuta mielenkiintoista!
Kirkkolahti logo
Liperin kunnan logo
PUUTTUVATKO YRITYKSESI TIEDOT? 

Ota yhteyttä:
Liperin Matkailuyhdistys | liperinmatkailury@gmail.com
magnifiercross
Käytämme evästeitä sisällön personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. Emme jaa tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median tai analytiikkakumppaneidemme kanssa. View more
Hyväksy
Kieltäydy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram