Visit liperi logo

Elämyspalvelut

Kumilauttaretkiä, kalastusta vaiko kiipeilyä? Tutustu Liperin elämyspalveluihin, suunnittele vierailusi ja koe ikimuistosia hetkiä hauskojen aktiviteettien parissa!
Kalastuspalvelu Kossun koukku ja kala

Kalastuspalvelu Kossun koukku ja kala

Kalastuspalvelu Kossun koukku ja kala tarjoaa räätälöityjä kalastuspalveluja joka lähtöön, olipa sitten kyse vetouistelusta, jiggauksesta tai vaikkapa virvelöinnistä! Opastetuille kalatusretkille pääset suoraan Liperin kirkonkylän ytimestä vuoden ympäri. Tarjolla on myös kalastusvälineiden vuokrausta ja kalanmyyntiä.

Yhteydenotot: juha.kosonen1305@gmail.com tai 0407345908

Kaski-Karelian seikkailu ja kiipeily

Kaski-Karelian seikkailu ja kiipeily

Kaski-Karelian Seikkailu ja Kiipeily tarjoaa kiipeilyelämyksiä Liperissä ja lähialueilla. Pääset köysilaskeutumaan ja kiipeilemään 27 metriä korkealle kiipeilysiilolle ympäri vuoden. Korikiipeily on myös hauska ja turvallinen tapa haastaa itsensä. Sulan maan aikaan saatavilla on myös kalliokiipeilyohjausta.

Kumilauttaretket

Kumilauttaretket

Miltä kuulostaisi kumilauttaseikkailu historiaa huokuvalla Taipaleenjoella? Viinijärveltä Heposelkään laskeva Taipaleenjoki tarjoilee upeaa luontoa ja rikkaita kulttuurimaisemia. Kumilauttaretkien kotisatama sijaitsee Liperin Heponiemessä ja retkiä tehdään Taipaleenjoen lisäksi muillekin Joensuun seudun vesistöille.

Melonta ja sup-lautailu

Melonta ja sup-lautailu

Järvi-Suomessa vettä riittää - niin myös täällä Liperissä. Myös melontaan soveltuvia vesistöjä on paljon ja välineet (kanootit, kajakit, SUP-laudat, kelluntaliivit) saat näppärästi sulan veden aikaan vuokralle suoraan Kirkkolahdelta tai vaihtoehtoisesti voit sopia kaluston kuljetuksesta jonkin toisen vesistön äärelle.

Moottoriurheilu

Moottoriurheilu

Moottoriurheilukärpäsen puraistessa suuntaa Ylämyllylle tutustumaan Joensuun Urheiluautoilijoiden (JoeUA) toimintaan. Moottoriurheilukeskuksen alueella rallycross/JM, karting, pienoisautoilu(RC) harjoitus-/kilpailualueet sekä erilaisia moottoriurheilutapahtumia. Tilauksesta järjestetään myös lajikokeiluja/-kyydityksiä.

Ratsastus

Ratsastus

Miltä kuulostaisi liperiläinen maisemakatsaus satulasta käsin? Heiskalan Hoppalassa voit hypätä luotettavan ja varmajalkaisen islanninhevosen selkään. Liperin Ratsastuskeskus maneeseineen ja monipuolisine ratsuineen taas tarjoaa tunteja, kursseja ja koulutusta ratsukoille aloittelijoista kilpatasolle. Liperissä on myös lukuisia pienempiä talleja.

Kirkkolahti logo
Liperin kunnan logo
PUUTTUVATKO YRITYKSESI TIEDOT? 

Ota yhteyttä:
Liperin Matkailuyhdistys | liperinmatkailury@gmail.com
magnifiercross
Käytämme evästeitä sisällön personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. Emme jaa tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median tai analytiikkakumppaneidemme kanssa. View more
Hyväksy
Kieltäydy