Visit liperi logo

Palvelut

Palvelut Liperissä. Kumilauttaretkiä, hyvinvointia, ratsatusta ja persoonallisia ostoksia! Tutustu palveluihin ja suunnittele tekemistä vierailullesi!
Kalastuspalvelu Kossun koukku ja kala

Kalastuspalvelu Kossun koukku ja kala

Kalastuspalvelu Kossun koukku ja kala tarjoaa räätälöityjä kalastuspalveluja joka lähtöön, olipa sitten kyse vetouistelusta, jiggauksesta tai vaikkapa virvelöinnistä! Opastetuille kalatusretkille pääset suoraan Liperin kirkonkylän ytimestä vuoden ympäri. Tarjolla on myös kalastusvälineiden vuokrausta ja kalanmyyntiä.

Yhteydenotot: juha.kosonen1305@gmail.com tai 0407345908

Kaski-Karelian seikkailu ja kiipeily

Kaski-Karelian seikkailu ja kiipeily

Kaski-Karelian Seikkailu ja Kiipeily tarjoaa kiipeilyelämyksiä Liperissä ja lähialueilla. Pääset köysilaskeutumaan ja kiipeilemään 27 metriä korkealle kiipeilysiilolle ympäri vuoden. Korikiipeily on myös hauska ja turvallinen tapa haastaa itsensä. Sulan maan aikaan saatavilla on myös kalliokiipeilyohjausta.

Kumilauttaretket

Kumilauttaretket

Miltä kuulostaisi kumilauttaseikkailu historiaa huokuvalla Taipaleenjoella? Viinijärveltä Heposelkään laskeva Taipaleenjoki tarjoilee upeaa luontoa ja rikkaita kulttuurimaisemia. Kumilauttaretkien kotisatama sijaitsee Liperin Heponiemessä ja retkiä tehdään Taipaleenjoen lisäksi muillekin Joensuun seudun vesistöille.

Melonta ja sup-lautailu

Melonta ja sup-lautailu

Järvi-Suomessa vettä riittää - niin myös täällä Liperissä. Myös melontaan soveltuvia vesistöjä on paljon ja välineet (kanootit, kajakit, SUP-laudat, kelluntaliivit) saat näppärästi sulan veden aikaan vuokralle suoraan Kirkkolahdelta tai vaihtoehtoisesti voit sopia kaluston kuljetuksesta jonkin toisen vesistön äärelle.

Moottoriurheilu

Moottoriurheilu

Moottoriurheilukärpäsen puraistessa suuntaa Ylämyllylle tutustumaan Joensuun Urheiluautoilijoiden (JoeUA) toimintaan. Moottoriurheilukeskuksen alueella rallycross/JM, karting, pienoisautoilu(RC) harjoitus-/kilpailualueet sekä erilaisia moottoriurheilutapahtumia. Tilauksesta järjestetään myös lajikokeiluja/-kyydityksiä.

Ratsastus

Ratsastus

Miltä kuulostaisi liperiläinen maisemakatsaus satulasta käsin? Heiskalan Hoppalassa voit hypätä luotettavan ja varmajalkaisen islanninhevosen selkään. Liperin Ratsastuskeskus maneeseineen ja monipuolisine ratsuineen taas tarjoaa tunteja, kursseja ja koulutusta ratsukoille aloittelijoista kilpatasolle. Liperissä on myös lukuisia pienempiä talleja.

Hyvinvointipalvelut

HyvänOlon Mylly

HyvänOlon Mylly

HyvänOlon Mylly on helposti saavutettava kauneuden ja hyvinvoinnin keskus, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Ylämyllyllä. Laajaan palveluvalikoimaan kuuluu mm. monipuoliset parturi-kampaamopalvelut, kosmetologipalvelut ja meikkaukset, akupunktio, neurosonic, vyöhyketerapia ja kalevalainen jäsenkorjaus. HyvänOlon Myllyltä saat myös tarpeisiisi soveltuvat hää- ja tyhypaketit.

Hyvinvointipalvelu Sydänpolku

Hyvinvointipalvelu Sydänpolku

Hyvinvointipalvelu Sydänpolun valikoimasta löydät elämyksellisiä sauna- ja perinnehoitoja, yin jooga -ohjausta, äänimaljarentoutustuokioita, sointukylpyä, verikuppausta, metsämieli -ohjausta, äänimaljahoitoa, riippukeinurentoutusta, raindrop -hoitoa, brain relief -hoitoa sekä räätälöitäviä tyhy-tuokioita. Ennalta sovittaessa jooga- ja sointukylpyohjaukset myös asiakkaan tiloissa.

Kauneushuone Untuva

Kauneushuone Untuva

Olet lämpimästi tervetullut elämykseen, Untuvan rentouttavan rauhalliseen tunnelmaan. Unohda hetkeksi arki ja aherrus, antaudu kauneudenhoitomaailmaan. Untuvasta saat tehokkaat kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, kestovärit ripsiin ja kulmiin, vartalohoidot, kuumakivihieronnat, lymfabootsit ja Shellac-kestolakkaukset. Mukaan ostettavaksi laadukkaita hoitolakosmetiikkatuotteita sekä lahjakortit hoitolaan.

Soirela

Soirela

Ylämyllyllä sijaitseva Soirela tarjoaa hierontapalveluita asiakkaan toiveiden mukaisesti. Apua saat muun muassa lihaskireyksiin, päänsärkyihin, käsien puutumiseen tai purentalihasvaivoihin. Soirelaan voit tulla myös vain rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi.

Ostokset

Kyläkirppis

Kyläkirppis

Ylämyllyllä sijaitseva valoisa ja siisti itsepalvelukirpputori tarjoaa löydettävää laidasta laitaan. Yli sadan myyntipaikan kyläkirppiksellä tuotetarjonta vaihtelee päivittäin ja hintataso on yllättävän edullinen! Kesäisin kirpputorilta löytyy myös Päivänpaisteen puutarhan myyntipiste kesäkukkineen ja tuoreine vihanneksineen.

Lahjapuoti Lippi

Lahjapuoti Lippi

Lahjapuoti Lippi Ylämyllyn keskustassa on ihastuttava aarreaitta paikallisten kädentaitajien laadukkaita tuotteita. Lipistä löydät persoonalliset lahjat ja sisustuksen silmän ilot, kodin kivat ja tarpeelliset esineet sekä muuten vain mukavat tuotteet ystävälle, rakkaalle tai omaksi iloksi.
Tervetuloa tutustumaan Lahjapuoti Lippiin!

PS. Meillä on hyvästi pysäköintitilaa.

Myllypuoti

Myllypuoti

Tunnelmallinen kahvila ja lounasravintola Myllypuoti tarjoilee kursailematonta karjalaista kotiruokaa keskellä Liperin historiallista mylly- ja meijerimiljöötä. Istahda kahville tai kotiruokalounaalle ja tutustu puodin valikoimiin, joista löytyy monipuolisesti paikallisia elintarvikkeita, luonnontuotteita ja käsitöitä.
Myllypuodilta saat myös syväluotauksen alueen historiaan, pitopalvelut sekä tilat yksityistilaisuuksiin, kokouksiin ja juhliin.

Saduntarha

Saduntarha

Saduntarha on puutarha Liperin Salokylällä Liperintien ja Häyrynlahdentien risteyksessä. Matkaa kirkonkylältä 8 km ja Ylämyllyltä 5 km.

Puutarhalta löytyy erilaisia kesäkukkia, valmiita amppeleita ja - istutuksia. Yrttien - ja vihannesten taimia istutettavaksi hyötypuutarhaan, sekä erilaisia monivuotisia perennoja kotipihan kaunistajaksi.

Häyrynlahdentie 2, 83130 Salokylä

Siikasalmen kirpputori

Siikasalmen kirpputori

Liperin kirkonkylän läheisyydessä sijaitseva Siikasalmen kirpputori on varsinainen aarreaitta ja elämys jo itsessään! Valinnanvaraa löytyy astioista keräilyesineisiin ja huonekaluista vaatteisiin. Kirpputorin tuotot menevät hyväntekeväisyyteen, joten hyvä mieli on kaikille taattu.

Heinävedentie 21, 83100 Liperi

Muut palvelut

Liperin lemmikkihoitola

Liperin lemmikkihoitola

Tarvitseeko perheesi lemmikki lyhyempi- tai pidempiaikaista hoitopaikkaa? Liperin Käsämässä, Kuopiontien läheisyydessä sijaitseva Liperin lemmikkihoitola tarjoaa turvallista ja laadukasta hoitoa koirille, kissoille sekä jyrsijöille.

Kirkkolahti logo
Liperin kunnan logo
PUUTTUVATKO YRITYKSESI TIEDOT? 

Ota yhteyttä:
Liperin Matkailuyhdistys | liperinmatkailury@gmail.com
magnifiercross
Käytämme evästeitä sisällön personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. Emme jaa tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median tai analytiikkakumppaneidemme kanssa. View more
Hyväksy
Kieltäydy